Stagiair Sales (HBO/WO)

Solliciteer nu

Stagiair Sales (HBO/WO)

Hoe groot wil je worden?

Full-time / Part-time · Eindhoven

Wij van in3 zijn dé betaaloplossing door consumenten en bedrijven in 3 gelijke delen te laten betalen zonder rente. In3 onderscheidt zich van andere achteraf en gespreid betaalmethodes door geen rente, boetes en herinneringskosten te rekenen bij het missen van een betaling. Zo realiseren we een eerlijke betaaloplossing voor de consument en winkelier. Wij zijn de best gewaardeerde betaalmethode op de Nederlandse markt met een 4,8/5 op Trustpilot.

Iedereen bij in3 werkt hard aan één missie: geen verborgen kosten meer als verdienmodel. Je staat er misschien niet bij stil maar het aantal mensen met schulden bij 'buy now, pay later' providers is in de afgelopen jaren vervijfvoudigd. Dit kan echt anders. Met software die - in minder dan een seconde - eerst je kredietwaardigheid checkt. Profilen noemen we dat. En met dat stukje code beschermen we een hoop kwetsbare mensen.

De functie in3 bullets
3. Maak snel stappen bij een van de snelstgroeiende fintechs van Nederland.
2. Werk schouder-aan-schouder met toptalent uit de omgeving Eindhoven.
1. Ga voor iets GROOTS en maak gespreid betalen veilig en sociaal verantwoord.

Hoe groot je wordt, bepaal jezelf

Als Sales Stagiair ga jij in de breedte meedraaien met de rest van het team. Je gaat voornamelijk je commerciële skills inzetten om de binnendienst te ondersteunen in het onderhouden van klantrelaties, maar je gaat ook zowel individueel als in teamverband werken aan projecten en ga je met je collega's mee naar klantafspraken. Ook is er ruimte om te werken aan een onderzoeksopdracht. Je komt terecht in een compact team waar inspiratie, waardering, samenwerken en het vieren van succes centraal staan.

Dit ga je (onder andere) doen

  • Ondersteunen van de binnendienst in het ontwikkelen van krachtige partnerships met onze merchants met als doel het opbouwen van lange termijn relaties om ervoor te zorgen dat in3 de belangrijkste alternatieve betaalmethode is voor hun online– en offline business.

  • Zowel individueel als in teamverband werken aan diverse projecten.

  • Analyseren van data voor het verhogen van verkoopresultaten.

  • Word een echte BNPL-expert en voorzie merchants van het beste advies.

Dit krijg je ervoor terug

We beloven volop ruimte om te groeien. Je werkt met nieuwsgierige en gedreven collega’s die vinden dat werk minstens net zo leuk als betekenisvol moet zijn. Wil jij graag onderdeel zijn van iets groots? Naast een eerlijke stagevergoeding van 350 euro kun je ook rekenen op:
+ Een heleboel groeikansen: alles wat je doet, heeft impact.
+ Vrijheid en zelfstandigheid. Hoe je zaken aanvliegt? We vertrouwen op jou.
+ Flexibiliteit (qua werktijden en -plekken).
+ Plezier: we zijn in voor feestjes, VIP events, sporten en gamen.

#zinin3

Dit zoekt ons team 

+ Je volgt een commerciële HBO of WO opleiding.
+ Je bent op zoek naar een meewerk- of onderzoeksstage van minimaal 20 weken, voor 32 tot 40 uur per week.
+ Je bent ondernemend, sales gericht, gedreven om jezelf te ontwikkelen en bereid om een VOG aan te vragen als onderdeel van je indiensttreding.

Sollicitatieproces in 3 stappen

GROOTS met een zachte G

Kennismaken? Solliciteer via onderstaande button.  Ook als je nog niet alles van ons wensenlijstje afvinkt. We horen graag van je #zinin3